Despre Noi

Scopul Bisericii Metanoia Chisinau este glorificarea lui Dumnezeu prin indeplinirea poruncii data de Domnul Isus Hristos de a face ucenici dedicati si de calitate (Matei 28:19-20).

Ce inseamna sa fii ucenic? Noi credem ca atributiile unui ucenic veritabil sunt:

1) Sa-L adore pe Domnul nostru Isus Hristos. Un ucenic trebuie sa inteleaga ca Isus Hristos este nu doar Mantuitorul, ci si Domnul! „In El locuieste trupeste toata plinatatea Dumnezeirii” (Coloseni 2:9). Domnul Isus trebuie adorat ca si Dumnezeu.

2) Sa umble cu Domnul Isus Hristos! Isus, in Marea Trimitere, a spus : „ duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile….si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit” ( Matei 28:19-20)! Astfel ca, un ucenic este acea persoana care in mod intentionat isi traieste fiecare zi in asemanarea lui Hristos.

3) Sa lucreze pentru Domnul Isus Hristos! Iarasi, in Marea Trimitere, Isus a zis : „duceti-va….si faceti ucenici”. Acestea sunt cuvinte care cer actiune; sunt porunci pentru a lucra pentru Imparatia lui Dumnezeu! Un ucenic veritabil este un ucenic care are dorinta de a-si darui timpul, talentele si tot ce are pentru a sluji trupului lui Hristos si intregii comunitati!

Metanoia Chisinau are la baza invataturi Nou-Testamentale de functionare si organizare a bisericii pentru ca cei ce vor sa se implice sa poata sa creasca in relatia lor cu Hristos si cu cei din jur!